LISA

Ik ben Lisa, 26 jaar, getrouwd met Martijn, en moeder van onze zoon Zion.

Door het oog van mijn camera ben ik altijd op zoek naar beelden die een deel van een verhaal vormen. Ik leg daarin een stuk creativiteit en ben altijd op zoek de connectie. In de afgelopen jaren heb ik opdrachten in zowel binnen- als buitenland mogen fotograferen. Fotografie is altijd een passie geweest! In 2018 hakte ik de knoop door en kocht ik mijn eerste proffesionele camera. Vanaf dat punt ging het heel snel en ontpopte mijn passie tot een gezond bedrijf : Elisabeth Christina photography.

Elisabeth Christina is mijn doopnaam.

Vernoemd naar mijn moeder, oma én tante die alle drie een bijzondere plek hebben in mijn leven.

Een enorme optimist en doorzetter. Niet bang om een risico te nemen en dus ook een tikkeltje eigenwijs. Ik hou van mijn dagelijkse wandelingen met onze liefste bruine labrador Soof, waarin ik kan genieten van de kleine dingen om me heen en korte praatjes met mensen die ontstaan doordat ik iedereen een goedendag wens. Het zijn voor mij de kleine dingen die het verschil maken.

Het liefst loop in een zomerjurk, op blote voeten, wapperende losse haren, en een goed glas wijn in mijn hand. Ook ben ik altijd in voor een goed gesprek, en ben ik een open boek.

FEITJES

"Het liefst loop in een zomerjurk, op blote voeten, wapperende losse haren, en een goed glas wijn in mijn hand."

Ik ben een dromer en ga graag binnen mijn werk op zoek naar de opties buiten de standaard kaders, en hou ervan om me te laten leiden door het moment.

En vooral ben ik dol op het vastleggen van mensen en verhalen.  Een dag waarop jullie met al jullie geliefden samen zijn om elkaar trouw te beloven. De verbinding tussen mensen op wat voor manier dan ook. Een intense liefde. Verhalen van een nieuw begin, of…. jullie verhaal, tot in de kleinste details.

FRANK & ROOS

"Vanaf het eerste (telefonisch) contact, voelden we een klik met Lisa. Ze is enthousiast en heel spontaan. Tijdens het gesprek keken we elkaar aan: dit wordt onze trouwfotografe!
Voorafgaand aan de bruiloft hebben we in juli een pre-wedding shoot gehad. Lisa is iemand die je heel erg op je gemak stelt en rustig de tijd neemt tijdens de shoot.
Wat een mooie foto’s hebben we van deze shoot. Eigenlijk hadden we al een vermoeden dat ze heel goed is, maar toen we deze foto’s kregen, wisten we het zeker.. We hoefden ons geen zorgen te maken voor onze grote dag!

LEES MEER